Trixie

Trixie er Tysklands premium hundeprodukt, uanset om du leder efter hundelegetøj, godbidder, hundesele, madskåle og meget mere. Trixie er en af de største producenter af hundetilbehør i verden. Deres sortiment er helt enormt, så de dækker nok også det meste af dit og din hunds behov. Trixie har et væld af hundelegetøj, der vil aktivere din hund, indtil den kæntrer. Men Trixie har også tilbehør til mere seriøs træning, og du kan også belønne Trixie for godbidder, når din bedste ven har det godt. Trixie giver hundesele og polstring til dejlige gåture udendørs, og sofaer og puder til den efterfølgende og velfortjente afslapning.

Trixie havde tænkt over det hele.

trixie er især optaget af familiesammenføringer. Så hvis du lige har fået en hvalp, så tjek bare trixie-kataloget ved siden af de forskellige væsentlige ting. Her finder du to essentielle hvalpetoiletter, et urinal og en hunderampe, så selv kalvene kan finde vej til sofaen, når X Factor kommer. Trixie tilbyder også puslepuder, hvalpesele og liner, hvalpeskåle og meget mere. For at understrege, hvor bredt Trixies udvalg er, vil vi gerne vise dig nogle af deres mindste udvalg.

Bonnik Hansen grundlagde Trixie i Flensborg i 1974.

To år senere flyttede virksomheden i 1976 til Jarplund-Weding.

I 2002 flyttede virksomheden igen til byen Tarp, hvor Trixie stadig bor i dag.

Mange af Trixies produkter er udviklet, inspiceret og testet på vores hjemmeadresse i Tyskland for at sikre, at varerne er af højeste kvalitet. Mere end 450 medarbejdere arbejder hver dag for at levere Trixies kvalitetsprodukter til markeder i 80 lande verden over. I 1974 startede TRIXIE by Nick Hansen, Sønderjylland, Danmark i Flensborg, Tyskland, her finder du et kæmpe udvalg af Trixie produkter, du finder faktisk mere end 1000 Trixie varenumre hos os, og antallet er stadig stigende. Nyt produkt eller udskiftning af gammelt produkt. Vores udvalg omfatter alle godbidder og tilbehør til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle, krybdyr og prydfisk. Kvaliteten er samtidig god og gennemtestet. Hos os finder du et stort udvalg af lækre hundegodbidder og tilbehør, herunder hundesenge, kurve, tæpper. Trixies hunderamper, hundesele, snore, hundehalsbånd, børster, plejemidler, hundelegetøj, hundejakker, hundeskåle, drikkeflasker, godbidder, seler mm.

Vi har faktisk alle snacks og tilbehør fra Trixie Tyskland til gode priser.

Alle smukke farver og en række størrelser, der passer til enhver hund og dens ejer. Du finder også et væld af forskellige lækre kattegodbidder og kattetilbehør, herunder kattesenge, kattebakker, kattesele, kattesnore, aktivitetslegeøjne, katteskåle, kattehalsbånd, børster, plejeprodukter, kattelegetøj og meget mere. Du finder den tilgængelig i en række smukke farver, designs og størrelser, så der er noget for alle typer og størrelser af katte og deres ejere. Trixies lækre kattegodbidder er normalt sukkerfrie og fås i en række forskellige smagsvarianter. Du finder også et stort udvalg af lækkerier til kanin og kanintilbehør, herunder kaninseler, kaninlegetøj, kaninhuse, kanintilbehør, drikkeflasker, hække, aktivitetslegetøj, foderskåle, børster, plejeprodukter og mere til din kanin lækker Produkter. Du kan også finde et bredt udvalg af løg. Marsvinesnacks og marsvinstilbehør Marsvineformer, marsvinelegetøj, marsvinehuse, marsvinstilbehør, drikkeflasker, hække, aktivitetslegetøj, foderskåle, børster, plejeprodukter og mere Hamsterlegetøj, scootere, hamsterhuse, hamstertilbehør , Drikkeflasker, Aktivitetslegetøj, foderskåle, hamstersand og flere lækre hamsterprodukter. Find en bred vifte af lækre godbidder til andre gnavere såsom chinchillaer, rotter, mus og mere. Samt gnaverseler, gnaverlegetøj, gnaverindhegninger, gnavertilbehør, drikkeflasker, hække, aktivitetslegetøj, foderskåle, børster, plejeprodukter og flere lækre produkter til dine gnavere. Trixies udvalg af fugle, herunder fugleskåle, fuglelegetøj, sandpapirstænger og meget mere. Dette sikrer, at du har nogle basisprodukter til din fugl. Hos os kan du finde et udvalg af lækkert tilbehør, foder og godbidder til dine krybdyr. Du finder forskellige foderstoffer til planteædende og kødædende krybdyr, du finder lækre melorme og andre snacks, du finder krybdyrskåle, huler, krybdyrbundsstrøelse, terrariumlys, træflis, kokosnøddegrave Vent. Du finder et udvalg af fiskefoder til prydfisk hos os, et helt basalt og billigt fiskefoder til prydfisk. Du finder en bred vifte af dekorationer, såvel som avkariervenlige plastikplanter, madbøger, rigtige træer og mere.