Kattebakke

Kattebakken er nem at rengøre med sæbevand og lavet af højkvalitets plastik for at sikre bakkens holdbarhed. KitKat-bakken har et ergonomisk design, der sikrer, at grus, støv og rester forbliver inde i kattebakken.

Hvis din kat ikke får mulighed for at gå udenfor, er en kattebakke en væsentlig del af din kats tilbehør.

kattebakke Katte er naturligvis meget gode til dette og kan godt lide at kunne gemme sig, når de går på toilettet. Så en kattebakke er essentiel, så katten har et sted at gå ned på naturens vegne og kan dække den med grus som i naturen. Der er et par ting, du skal overveje, når du skal vælge, hvor du skal placere din kattebakke. Det skal være et lidt mere stille sted, hvor katten ikke føler sig overvældet eller forstyrret. Hvis din kat føler sig overvældet eller forstyrret, vil den have sværere ved at ordne det, den skal ordne, hvilket kan give flere problemer. Det kan også være en fordel at placere bakken, hvor du nemt kan observere den. Kattebakker skal tømmes jævnligt, så det er vigtigt ikke at glemme. Dette er nemt at gøre, hvis skraldespandene er placeret steder, du ikke kommer forbi ofte. Så det kan være en fordel at placere bakken et sted, man kommer forbi, men ikke stopper så tit. Der findes mange forskellige slags kattebakker. De varierer i farve, form og funktion, hvilket gør det svært at vælge den rigtige. Så vi vil prøve at grave ind i, hvilke typer der findes og deres fordele og ulemper. Så bliver det forhåbentlig nemmere for dig at vælge den rigtige kat til din kat og dig selv. Det er svært at sige præcis, hvorfor en kat ikke vælger at bruge sin kattebakke. Generelt bør du altid konsultere din dyrlæge, hvis der er problemer med din kats afføring. Det kan også bare være et tegn på, at din kat ikke kan lide sin kattebakke eller ikke har vænnet sig til den endnu. Du kan prøve at placere kattebakken et andet sted i huset og se om det hjælper. Hvis du har lukkede eller åbne kattebakker, kan du prøve at købe det modsatte for at se, om det passer bedre til din kat.

Den sidste ting, og nok den mest almindelige, er, hvis du ikke er god nok til at holde kattebakken ren.

Som sagt er katte meget rene dyr, så de ønsker ikke at være i en snavset kattebakke. Alle katte skal ligesom os mennesker af med noget, så selvfølgelig har alle indekatte brug for et kattetoilet. Det toilet har brug for kattegrus, et godt fast sted, en måtte og en grusskovl for at fjerne affald efter dig. Nogle katte ønsker at bruge en åben kattebakke. Du kan også med fordel have 2 kattetoiletter, et i to forskellige rum, for at sikre din kat altid et toilet til rådighed. Vores katte, som du ejer, skal have deres eget kattetoilet.