Hundekurv

Din hund fortjener en god hundeseng eller hundekurv. Derfor har vi også et kæmpe udvalg af hundekurve. En pilvævet hundekurv vil for eksempel se fabelagtig ud, mens den klæder de fleste hjem. Der er dog også mange, der ikke ønsker at have en hundekurv i deres hjem, fordi de synes, det er meget uhåndterligt. Dette er dog en forkert bias. Hundekurve tager fart – både hvad angår design og komfort.

Udover den klassiske flettede hundekurv kan du i dag også købe hundekurve af stof.

Der er en hundekurv til hver husstand og hver hund. Se vores udvalg af hundekurve designet med fokus på komfort, så din hund kan ligge godt.

Derfor kan hundekurve tilpasses den enkelte hunds størrelse og størrelse.

Se alle vores hundepuder online hos os. Så leverer vi den direkte til din dør inden for 1-3 hverdage. Så bliver det ikke nemmere. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, bliver pakken automatisk leveret på det nærmeste posthus. Vores kvalitets hundesenge med fokus på god sovekomfort fås i forskellige størrelser, farver og former. Du finder dem fra bløde, sunde hundesenge til vores unikke Carro hundekurve lavet af gummi (lavet af brugte bildæk). Så du er sikker på at finde en lækker hundeseng til din hund. En hundeseng i nylon eller polyester er meget behagelig og blød for din hund at sove på. Vælger du hundesenge i nylon eller polyester, er de som regel vaskbare og derfor meget nemme at rengøre. For eksempel er Buster Cocoon hundekurven fantastisk, fordi den er lavet af 100 % holdbar polyester. Fleecesengen er desuden meget behagelig og blød for din hund at ligge på. Så hvis din hund kan lide at putte meget, er det en blød hundeseng. Der er også mulighed for at medbringe en hundesofa for at give hvalpen lidt ekstra luksus i hverdagen. Næsten alle vores hundesenge kommer i forskellige modeller, størrelser og farver.

Ønsker du en hundekurv, der er nem at rengøre og billig, så er en hundekurv i plast det rigtige valg.

Udover at det er billigt, er det et meget holdbart materiale.

Det er rigtig godt at have en plastik hundekurv til sin hvalp, da den bedre vil modstå hvalpens evne til at bide i kurven, hvorimod blødere hundekurve ikke holder godt på den.

Find den helt rigtige hundegårde så meget som muligt for at tåle vask. Har du en stor hundeseng, kan det være svært at putte den i vaskemaskinen, så det er klogest at medbringe en hundekurv, der låser sig til puden. For det er som regel nemmere at gøre rent i vaskemaskinen på den måde.

Ønsker du en billig og funktionel hundeseng, er en hundekurv i plast en god mulighed.

Skal du på ferie, er det en god idé at medbringe en hundekurv, et tæppe eller en pude, fordi din hund kan have dig med på farten. Så den har sin egen seng at sove i, så den føles mere sikker, når den ikke er i et velkendt miljø. Af hygiejniske årsager anbefaler vi, at din hvalp bruger en vaskbar hundekurv. Vaskbare hundesenge er nemme at lave og nemme at rengøre, hvis uheldet er ude og en lille urintørrer efterlades på sengen. Hos os finder du et bredt udvalg af hundesenge, hundemadrasser, hundekurve, hundetæpper og hundepuder til hunde i alle størrelser, og vi tilbyder meget store Big Daniels senge til helt små chiuauer. Så du kan altid finde den rigtige størrelse kurv hos os. Du vil helt sikkert også finde et design, der passer perfekt til dit hjem. Du finder også et kæmpe udvalg af hundekurve i forskellige farver, designs og mange forskellige materialer.