Hundefoder

Når du bestiller hundefoder og hundefoder hos os, skal du sørge for at overveje dine behov for hundefoder. De vigtigste faktorer, du skal være opmærksom på, er: ingredienser, sugeevne, smag og selvfølgelig pris. Har du spørgsmål til hvilket hundefoder du skal vælge, så kontakt os endelig. Vi har nu mange års erfaring i kæledyrsbranchen og vejleder dig gerne. Din hund har brug for protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler med mere. Hold dig i form og sund. Se altid på, hvad der står i erklæringen. Den vigtigste proteinkilde bør altid være kød. Dette sikrer, at din hund får det kød, som hunden naturligt har brug for, da kød skal være hundens vigtigste ernæringskilde til protein og fedt. Det opbygger og vedligeholder muskler, fremmer pelsens naturlige glans og blødhed, korrekt fodring kan mindske foldningsproblemer og være opmærksom på hundens sugeevne. Absorptionshastigheder varierer efter fodertype. Hundefoder med gode råvarer har en bedre evne til at blive omdannet til energi i hundens krop. Dette reducerer affald og afføring. Så selvom prisen på hundefoder ser dyr ud, kan det i det lange løb betale sig at købe et dyrere mærke, som normalt har en meget højere absorptionsgrad. Hos os finder du premium mærker som blandt andet Royal Canin, Hills og ZiwiPeak. Ligesom os mennesker elsker din hund variation – både i smag og tekstur. Tilbyd din hund et foder af høj kvalitet, inklusive fjerkræ, oksekød eller fisk. Lam er også en god idé, hvis din hund f. eks har en sart mave. Alternativt kan du prøve hundefoder med forskellig hårdhed, forskellig konsistens er godt for hundens mundhygiejne og fordøjelse.For en mere unik smagsoplevelse tilbyder vi også produkter, der indeholder rådyr, bison, heste eller andre smagsoplevelser, der helt sikkert vil få din hund til at forelske sig i den!

Hvis du har en meget aktiv hund, skal du vide, at hundefoder skal indeholde meget energi.

Aktive hunde defineres som hunde, der til daglig deltager i landbrugsarbejde eller andre energikrævende aktiviteter, f. eks. Derfor er høje aktivitetsniveauer ikke defineret som hunde, der lejlighedsvis er involveret i jagt eller agility. At give din hund for lidt energi vil få den til at tabe sig, og kvaliteten af hans pels vil skrumpe. Hunde kan også blive sløve og ugudelige, og produkter egnet til aktive hunde kan for eksempel være Royal Canin 4800, Arion Performance og Kingsmoor Sport. Vælg imellem. Så når du skal vælge hundefoder, så overvej om der er særlige ingredienser din hund elsker, eller om der skulle være ingredienser din hund oplever en reaktion på.

Derfor finder du hos os et bredt udvalg af hundefoder fra førende producenter.

hundefoder har vist sig at være meget gavnligt for hunde, der viser tegn på sådanne problemer.

Kornfrit hundefoder opfylder alle din hunds ernæringsbehov, og ved at fodre kornfrit hundefoder kan du fodre din hund mere naturligt.

Denne hund er hovedsageligt kødædende i naturen og lever din hund som en gal, dens kost består for det meste af kød, små mængder bær, grøntsager og frugter osv. Hos os finder du mange kornfrie hundefoderprodukter, som alle giver din hund en mere naturlig kost. Sundt og naturligt. Det er foderegenskaber, der følger BARF princippet, da de alle kun indeholder 100 % rent kød. Hunde er lavet til udelukkende at spise kød, så hunde er rent kødspisende, hvorfor hunde som udgangspunkt ikke har brug for korn, majs, ris, krydderurter, kartofler osv. som bindemidler. i traditionelt hundefoder. Men ved brug af BARF kan det være svært at sikre den korrekte mængde af essentielle mineraler og vitaminer til din hund, men ved at bruge færdiglavet hundefoder efter BARF principper kan du sikre den korrekte forsyning af disse foder. For eksempel giver ZiwiPeak hundefoder, som stolt følger BARF principper, hunde et naturligt foder, der er rent tørt kød såsom vildt eller lam. Alle dyr er opdrættet under New Zealands strenge dyreetiske og miljømæssige krav og under opsyn af førende internationale dyrlæger for at sikre en meget høj kvalitet. Hver hunderace har sine ernæringsmæssige behov. Derfor er det meget vigtigt at fodre din hvalp det rigtige hundefoder med de rigtige intervaller og i den rigtige mængde fra starten. Dette kan dog være svært, da foderbehovet ofte varierer fra hvalp til hvalp. Hvis du ikke sørger for, at din hvalps ernæringsbehov bliver opfyldt, risikerer du, at den ikke udvikler sig ordentligt, og du risikerer også, at den helt sikkert vil udvikle helbredsproblemer. For eksempel skal calciumniveauet overstige fosforniveauet for at sikre et sundt stofskifte. Også hvalpe har brug for mere taurin end mennesker. For lidt taurin kan forårsage hjerte- og synsproblemer. Den nye hvalp derhjemme er sjov og spændende, men som en ny baby følger den ikke med en brugervejledning. Derfor anbefaler vi, at du altid sætter dig grundigt ind i kravene til hvalpepleje. Er du træt af at have tunge foderposer med hjem? Så bestil venligst online hos os. Vi leverer hundefoder til din dør inden for 1-2 hverdage.

Så kan du endda få hundefoder til de bedste priser i Danmark.

kornfrit hundefoder, og generelt er der brugt rigtig gode danske råvarer i produktionen.