Hundepude

Mangler du en lækker hundemadras til din hund, eller leder du efter en blød hundepude til hans hundekurv, så har vi en række muligheder.

De fleste plasttransportbure og hundekurve har ikke hundepuder og madrasser.

Hunde er ubehagelige at ligge på et bart gulv, og bestemt ikke behagelige at blive puttet i en kold, hård hundekasse. At bruge en god hundepude her er virkelig en fordel, det skaber et behageligt sted for hunden. Hvalpe elsker at putte, og de skal selvfølgelig også have en tyk hundepude at ligge på og hvile sig på, når tiden kommer. Hvalpe sover meget, så det er vigtigt at have nogle gode steder i dit hjem, hvor de kan putte. Vidste du - du lægger en dyne eller et tæppe på gulvet og Lille Fido lægger sig straks på det. Det gjorde han, fordi det var mere behageligt at ligge på et blødt og velsmagende sted end på et hårdt gulv. Så det er en god idé at give Fido sin egen hundemadras, så tager han den med det samme til sig selv og putter sig på den. Tro mig, jo tykkere og blødere din hundemadras er, jo mere vil Fido elske den. Vi skal være ekstra forsigtige med vores ældre hunde, som kan have gigt eller tidlig gigt. De dejlige gamle hunde, der har været trofaste venner i mange år, skal også være i godt humør i gamle dage. Derfor anbefaler vi dig at give den en lækker hundemadras, der med lethed og lethed går i seng. Madrassen har ikke høje sider, der skal gå over. Så hunden kan sagtens lægge sig på sin hundemadras og nemt komme derfra igen uden at hoppe ud af hundekurven med skyggen. Husk, du kan ofte opleve kolde fødder i dit hjem. Du har hjemmesko på, så det er nemt at holde varmen, men hvad med din hund? Den sidder på dit gulv og kan køles ned. Vælger du en isoleret hundemadras, kan du sikre dig, at din hund har det varmt og godt tilpas. Lige så vigtigt som din hunds evne til at holde sig varm, er det også vigtigt, at den kan trække sig fra varmen på en varm sommerdag. At blive for varm kan bringe din hunds liv i fare, så det kan være en rigtig god idé at placere en kølepude, hvor din hund opholder sig, så den har en chance for at holde sig kølig. Hvad er fordelene ved hundepuder? Hundepuden har mange fordele for dig og din hund: Den beskytter din elskede firbenede ven mod kolde gulve, og den bløde polstring sikrer komfort. Udover det er hundepuder gode til rejser, da de er nemme at transportere. Hundepuden har desuden den fordel, at hundehårene ikke bliver spredt over hele huset, men bliver på puden. Udforsk en række pudemuligheder til forskellige behov og valg. Udendørs hundepude Fordelen ved udendørs puder er, at de er vandtætte og smudsafvisende, så du kan bruge dem i din have, gåture, hundehus eller terrasse i solrige områder. Derudover er de særligt stærke, så de kan også bruges på hårde eller ru overflader. Hvis du virkelig kan lide din hund på farten, er udendørs puder perfekte til dig, da de er nemme at transportere, ridse- og ridsefaste, så de ikke tager skade på farten.

Hundepuder til udendørs brug har typisk et aftageligt vaskbart betræk og en aftørrende overflade, så hundepuder er nemme at rengøre.

Indendørs hundepuder kommer i mange forskellige designs, der passer til alle. Nogle er designet specielt til hundekurve, men kan også bruges udendørs. Fordelen ved hundepuder i forhold til hundekurve er, at de er lettere og derfor nemmere at flytte. Ud over det er låget normalt vaskbart, så det er nemt at holde rent. Ved at bruge en hundepude indeni kan du undgå at efterlade hundehår på tæppet og sofaen, fordi din hund har sit yndlingssted og ikke længere vil ligge på sofaen. Hundepuder til særlige behov Grundet særligt høje krav til komfort og funktionalitet findes der et stort udvalg af puder og ortopædiske hundemadrasser med memoryskum. Hunde lider af ledproblemer, der gør liggestillingen ubehagelig.

Sports- og arbejdshunde kan have gavn af led- og rygsøjlevenlige ortopædiske madrasser, og for de fleste ældre hunde er en simpel hundepude ikke nok.

Den ortopædiske hundepude aflaster rygsøjlen, led og hele bevægeapparatet, sikrer optimal temperaturregulering og sikrer dermed forbedret regenerering. Bortset fra det, har disse hundepuder de samme fordele som klassiske hundepuder, såsom at de er aftagelige og nemme at rengøre. Du kan også prutte i vores hundebutik om hundekurve, hundesenge og mange andre hundeprodukter.