Hundebur

Disse bure kan bruges til transport og kan også åbnes derhjemme, hvor din hund kan finde ro og søvn. Hvis din hund har vænnet sig til sit bur og bruger det ofte, vil buret afgive en genkendelig lugt og give mere sikkerhed, når du bevæger dig. Det vigtige er, at din hund eller hvalp kan ligge behageligt i sin kennel - men ikke stor nok til, at hvalpen kan lave et urinal eller nr. 2 urinal. Den mindre plads giver også hunden følelsen af at ligge i en hule, så det giver folk en tryghed. hundeburets størrelse hænger også sammen med hundens sikkerhed i tilfælde af en ulykke. Hvis hundeburet er for stort, er der større sandsynlighed for, at hunden kommer til skade ved en kollision. Find en fin hundemadras til bunden af buret evt. Et godt blødt hundetæppe, så hunden rigtig kan kramme. Fordelen ved hundeburet er, at du kan bruge det derhjemme og i transporten. Når du bruger det samme hundebur derhjemme og i din bil, bliver din hund automatisk mere komfortabel, fordi den bliver transporteret i et genkendeligt miljø. Hundeburet i metal er godt ventileret, men det kan være svært at flytte rundt i transportkassen med lærred. Transporttasker som Ollipet blød transporttaske er nemme at have med sig med en strop, og er også nemme at montere med en sikkerhedssele. Fælles for alle hundebure er, at hunden skal have en behagelig plads, men ikke for meget plads.

Brug altid en smuk madras og et tæppe for at gøre dit hundebur behageligt.

. Hvis du leder efter et hundebur til din bil, så fortvivl ikke, her tilbyder vi altid et stort antal billige hundebure i metal og aluminium, som du kan bruge til at transportere din hund fra punkt A til punkt B sikkert. Du leder måske også efter et transportbur eller en transportkasse til din hund. Vi har transportbure, der kan rumme en eller to hunde, med skrå eller lige sider og en eller flere døre. Vi leverer forsendelseskasser af plast og flet. Vi har hundebure, transportkasser og transporttasker, velegnet til biler, busser, tog, fly eller cykler.

Udover at transportere din hund sikkert fra et sted til et andet, når din hund skal være alene, kan transportkassen og hundeburet også bruges som tilflugtssted i hjemmet.

Til din hund skal du selvfølgelig overveje, hvor stort transportburet eller transporttasken skal være for at sikre, at din hund føler sig godt tilpas i buret. Samtidig skal hundeburet også kunne placeres i bilen, så det anbefales, at man måler situationen i bilen inden køb. Du skal for eksempel tage bus eller tog. Her finder du et bredt udvalg af moderigtige nylontasker, med mange spændende farver og mønstre, så din og din hunds personlighed kan afspejle sig i valget af transporttasker. Vores nylontasker er lavet i slidstærk og vandtæt kvalitet, som kan beskytte din hund mod al slags vind og vejr. Vi leverer transporttasker med forskellige funktioner, så du kan finde nylontasker, der passer til dine behov Her finder du cykeltasker, skuldertasker, rygsække og vogne af slidstærkt nylon. Fra mange forskellige muligheder, der kan åbnes på enden eller på langsiden. Flere nylontasker har sikkerhedsseler for at forhindre hunde i at hoppe ud under transport. Vælg en nylontaske og rejs med hunden uden bekymringer!