Hundeseng

Din hund fortjener en god hundeseng eller hundekurv.

En pilvævet hundekurv vil for eksempel se fabelagtig ud, mens den klæder de fleste hjem. Der er dog også mange, der ikke ønsker at have en hundekurv i deres hjem, fordi de synes, det er meget uhåndterligt. Dette er dog en forkert bias. Hundekurve tager fart – både hvad angår design og komfort. Udover den klassiske flettede hundekurv kan du i dag også købe hundekurve af stof. Der er en hundekurv til hver husstand og hver hund. Derudover er dagens hundekurve designet med fokus på komfort, så din hund kan ligge godt. Derfor kan hundekurve tilpasses den enkelte hunds størrelse og størrelse. Vi har også et sortiment af selvvarmende tæpper og madrasser specielt til hunde med bl.a. gigt.

Plus, nylon hundesenge er super nemme at rengøre.

Når du skal købe en plastik hundeseng eller hundekurv, er det en god idé at måle hvor meget plads din hund skal ligge og sammenligne med vores hjemmeside. Vi anbefaler at vælge en lidt større hundeseng for at give plads til, at hunden kan vokse og virkelig sprede sig.

Så synes du, at pladsen er for stor, eller hundesengen virker for stor, kan du altid vælge at fylde hundesengen med en ekstra pude eller to.

Hundesenge af stof eller nylon er meget bløde for din hund at ligge i, og fås i mange forskellige designs og farver, så du kan finde den bedste hundeseng til dit hjem og din hund.

På denne måde kan du nemt finde en hundeseng, der matcher din hund og dit hjem.

Også langt de fleste hundesenge i stof kan modstå et vaskeslag.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af stofsenge til store og små hunde fra markedsledende producenter, herunder Trixie, Buster og Danish Design. Hundesenge og -kurve i plast er billige, nemme at rengøre og holdbare. Plastbede anbefales også til hvalpe, der kan bide i hundesengen, da plastbede er lang tid om at gå i stykker. Hos os finder du også et kæmpe udvalg af bløde hundepuder og tæpper, så du kan personliggøre dit plastik hundesengs-look og gøre din hund mere attraktiv at ligge i. Hos os har vi altid et stort udvalg af hundetæpper, madrasser og puder i flotte designs, mønstre og farver. Har hundekurve brug for bløde puder eller madrasser? Eller leder du efter et beskyttende hundetæppe til din sofa, transportkasse, hundebur eller bil? Tag endelig et nærmere kig på denne side. Hundetæpper, madrasser og puder til din hund, som du nemt kan vaske og modeller til store og små hunde. Har du en hund, der godt kan lide at have sit eget lille trygge gemmested, så har vi også bløde og sofistikerede hundehuller til små hunde.

Vi tilbyder også et bredt udvalg af selvvarmende hundesenge fra Oster.

Overfladen på hundesengen afspejler hundens egen kropstemperatur, så den bliver varm og behagelig for din hund at ligge på. Selvvarmende hundepuder og hundesenge kan nemt vaskes i vaskemaskinen, hvis det er nødvendigt. Derudover har vi Buster Memory Foam Dog Bed, som er specielt velegnet til større hunderacer, da madrassen tilpasser sig din hunds kropsform. Hundesengen i memoryskum har et moderne, slankt design og kan maskinvaskes og tørretumbles.

Bestil din nye hundeseng eller hundepude online hos os.

Uden tvivl fortjener din hund den bedste hundeseng eller hundekurv, hvis du vil! Nogle hunde kan også godt lide at krølle sig sammen i en hyggelig hule eller bæretaske for varme og komfort. Hunde føler sig meget trygge ved at gå ind i deres små huler med bløde hundemadrasser eller hundetæpper for at grave sig ned i dem selv. Find et passende sovested til din hund. Vi tilbyder hundesenge til små hunde, store hunde, hvalpe og ældre hunde. Alle hunde, store som små, har ret til en god nats søvn! Hundekurve og hundesenge er nok et af de vigtigste steder for din hund! Her føles det trygt og uforstyrret, når det trænger til en pause, dag eller nat. Derfor er det vigtigt, at du finder et godt sted for din hund at sove komfortabelt! En hundekurv, som du virkelig kan putte og lege med, da din hund vil bruge mange timer i den fremover.

Vi tilbyder et stort udvalg af hundekurve og hundesenge til alle hunde uanset størrelse og race.

Din hund sover det meste af tiden, så det er også vigtigt, at den har sit eget sovested. Ellipet Soft Cloud Donut Dog Bed er vores absolutte bestseller. På kun 6 måneder har vi solgt over 10. 000 donutbede til hunde over hele Danmark. Vi får den bedste feedback fra vores hunde og 5-stjernede Trustpilot anmeldelser af sengen. Når du skal finde målene på en ny hundeseng, hundekurv eller hundesofa, er det en rigtig god idé at måle, hvor meget plads din hund har, når den er lukket, så du kan sammenligne med de mål, vi har skrevet på nettet.