Gnaverhus

Køb dit nye dværgkaninhus hos os og få det leveret lige til døren. Når du køber en pygmækanin, er det vigtigt at forstå, hvordan harer lever i naturen, da dette vil give dig en bedre idé om, hvordan du bedst plejer din pygmæ. rgkanin. Harer foretrækker at leve i åbent terræn og sandjord. Kaniner er kendt for at være meget sociale dyr, der lever i store familier. En kaninfamilie bor på en kaninfarm, som for det meste består af et opholdsrum, som den nogle gange går fra. Kaninfarme står helt tomme indenfor, men redearealerne ligger normalt ikke langt fra opholdsrummene og er fyldt med græs, hø og pelse, som moderen plukker fra maven. For at give din kanin den samme ro i sindet, kan det være en rigtig god idé at investere i et kaninhus til dit gnaverbur. Der er et par ting, du skal huske på, når du skal finde den bedste placering til et gnaverbur. For eksempel er det dårligt at holde kaniner i køkkenet, især hvis du har et lille køkken, da kaniner (og andre dyr) generelt ikke tåler mados. Man kan også sige, at det ikke er så hygiejnisk at holde gnavere i køkkenet. Det kan heller ikke anbefales at placere gnaverbure i gangen, da der er for meget træk. Til gengæld kan vi anbefale, at du placerer kaninburet i et rum eller en stue, hvor der er liv om dagen. På den måde støtter du også din kanins sociale natur. Kaniner vil elske dit selskab. Selvom din kanin bor i et gnaverbur, er det vigtigt, at du giver den en chance for at komme ud i naturen ved hjælp af løbetøj. På denne måde kan du sikre dig, at dit kæledyr har det godt. Hvis du synes, det er synd for en hamster at sove i en seng, kan du investere i et hamsterhus. Hos os kan du altid finde flotte hamsterhuse i naturtræ og fyrretræ i mange forskellige designs. Eksempelvis har vi et udvalg af små hamsterhjørnehuse, der er meget pladseffektive og passer til alle gnaverbure. Derudover har vi græshuller i forskellige størrelser og udformninger. Hamstere er meget aktive dyr. Så det er vigtigt, at de har noget at forholde sig til. Det får de, og blandt andet ved hjælp af et hamsterhus et par etager oppe kan de rigtig folde sig ud. Hamstere kan også trække sig tilbage til hamsterhuset, når de skal være alene. Køb dit nye hamsterhus hos os. Når du vælger at anskaffe et hamsterhus, skal du være opmærksom på hullerne i huset.

Nogle gnaverhuse har fx små vinduer mm.

Men desværre kan disse ellers behagelige snit blive en kilde til problemer, hvis deres størrelse sætter hamsteren eller dens hoved i fare for at blive fanget i den. Derfor bør du sikre dig, at størrelsen på hullerne ikke giver problemer. Hamstere kan også bruge det som redemateriale i et hamsterhus, hvis du finder det rigtige kuld. Derefter udvælger den blot de passende chips og bruger dem i sin rede. Da marsvin naturligt er underjordiske vandrere, kan de godt lide at have et gemmested. Det kan for eksempel være et gnaverhus, når de har brug for fred og ro omkring sig. Hos os kan du altid finde flotte marsvinehuse i naturligt træ og fyrretræ i mange forskellige designs. Vi har også en række praktiske marsvinehuse i plast og nylon. Vi har marsvinehuse i alle prisklasser med masser af plads til, at du kan lege, gemme dig eller trække dig tilbage. Din gnaver kan også klatre op på taget af gnaverhuset, hvor den kan holde øje med alt, hvad der foregår. Køb dit nye marsvinehus hos os.

Dit marsvin vil elske at have et af vores gnaverhuse i sit marsvinebur.

Vores gnaverindhegninger er lavet af ubehandlet træ, så de kan bides og bides, uden at du skal bekymre dig om, at din gnaver bliver syg. Det faktum, at dit marsvin gnaver på sit hus, fremmer også slibningen af den voksende gnavers tænder. ]