Hestegodbidder

Se vores store online udvalg og køb direkte hos forhandleren

Heste / Hestefoder / Hestegodbidder

Hestegodbidder

Hestegodbidder - Find alt her

Hestegodbidder er en integreret del af træning. De er med til at give din hest et mere lydigt responsmønster, samtidig med at de bruges som ros og belønning. Ligesom mange andre dyr er heste drevet af mad. Hos AgroLand går vi op i alle dyrs velbefindende. Derfor kan du kun forvente produkter af høj kvalitet til attraktive priser fra os.

Udover lækre hestegodbidder sælger vi også mange andre hesteprodukter.

Hos os finder du et bredt udvalg af hestetilskud, som kan hjælpe din hest igennem forskellige årstider og træning. Det er vigtigt at indse, at hvis din hest ændrer sig, kan den have brug for yderligere vitaminer. Vi har hesteslik i forskellige smagsvarianter. Vores hestebolsjer er lækre og rige på vitaminer og mineraler. Med vores hestegodbidder kan din hest få det, den har brug for, uden at tilføre unødig vægt. Det er vigtigt at belønne din hest under træning, eller bare behandle hesten som en ren forkølelse.

Kan du også godt lide at forkæle din hest med en lækker godbid?

Så du kan finde den bedste godbid til dig og din hest. Træning med godbidder er meget nemt for nogle heste, mens det for andre kan kræve meget træning frem for at vente på næste godbid, og din træner ikke spiser fingrene med godbidden. Her kan du med fordel benytte dig af klikkertræningstips. Vi kan råde dig til at vælge snacks efter dit brugsbehov. Hvis du snacker meget i løbet af dagen, og du har en nøjsom hest, er det vigtigt at vælge små godbidder med et lavt indhold af sukker og stivelse. Er du typen, der behandler din hest, når du tager den op og en anden godbid, når du træner. Du kan med fordel bruge lidt større godbidder, hvor godbiddernes indhold er af mindre betydning, da mængderne er for små til at have betydning for den samlede foderplan. Selvfølgelig skal din hest også fejre sin fødselsdag, og hvad kunne være mere presserende end at forkæle ham med en fødselsdagskage? Alt du skal bruge er rugbrød, æbler og gulerødder. At lave dine egne hestegodbidder er ikke let, når den eneste ingrediens, du skal bruge, er rugbrød. Ja, godt nok!